Vassvik

Welcome!

"Og fredag formiddag faldt brikkerne på plads, da samiske Vassvik gestaltede en rockistisk-shamanistisk seance i Glorias kølige mørke. Hans rallende overtonebrøl løftede en flig af civilisationen, så vi sammen kunne stirre ind i evigheden.

At det således lykkedes mig at rumme Roskilde, og Roskilde kunne rumme mig, vidner om festivalens transformationskraft: At blive budt velkommen til et sted, hvor vi kan lade maskerne falde. Et sted, hvor vi er nødt til at blive vœk for at kunne finde os selv. Nu på et helt nyt niveau.

Onsdag: Hinds, Föllakzoid og Vœrket. Torsdag: Elle King og Silvana Imam. Fredag: Vassvik"

Information, Copenhagen, 2nd July 2016

„At Friday noon the picture became complete while the Sami artist Vassvik created a rocking shamanistic seance in Gloria’s chilling darkness. His rumbling overtone roaring lifted a snip of the civilization, so we could gaze together into eternity.

As I succeeded in making room for Roskilde and Roskilde could make room for me, I experienced the transforming power of this festival: to be invited and welcome to a place where we could let the masques fall. A place where we need to be far away in order to find ourselves. And this now on a new level.“